ADVERTENTIES


Misschien wel een van de beste investeringen die je als bedrijf kan doen.

Advertenties zorgen voor de nodige naamsbekendheid en visibiliteit bij uw doelgroep. 

Adverteren voor een goede reputatie.

Wij helpen u graag deze reputatie op pijl te houden of zelf te verbeteren. Door het gebruik van advertenties kan je als bedrijf positieve reacties opwekken. 


Online averteren via sociale media zorgt ervoor dat je in nauw contact staat met de klant. De kloof tussen klant en bedrijf wordt kleiner en kleiner. In vergelijking met andere reclame is dit een betaalbare, maar effectieve vorm. 


SEO & SEA, je leest het overal, maar waarom is dit belangrijk?

Kort: SEO zorgt ervoor dat uw website verbeterd wordt waardoor zoekmachines zoals Google uw site makkelijker vindt. SEA is een betaalde reclame die je als bedrijf kan kopen binnen een zoekmachine zoals Google. Denk hierbij bv aan Google Shopping. 

Adverteren

Adverteren op Social media


Aan de hand van uw advertentiebudget die u zal investeren/betalen rechstreeks aan het social media account maken wij een campagne op. De looptijd en hoeveelheid van de campagne wordt hier dus op afgesteld. De prijzen zijn in te stellen per dag, maand of per looptijd. U kan al een campagne starten vanaf 10 euro. 

Adverteren via Google


In Google Ads betaalt u per klik, vertoning of per conversie. Ook hierbij zijn de kosten in te stellen per dag of per maand. De kosten verschillen enorm en heeft te maken met de concurrentie op bepaalde zoekwoorden & doelgroep op dat moment. Kost per klik kan al voor een dagbudged van 5 euro, voor 150 euro per maand kan u al 50.000 vertoningen kopen. 

Social-media-certified
Google-ads-certified
Google-ads-certified