FOTOGRAFIE


Geen tijd om zelf uw bedrijf in de spotlight te zetten?

Wij helpen u bij het maken van foto's voor zowel intern gebruik als extern voor bijvoorbeeld social media. 

Fotograferen van uw bedrijf


U hebt het vast nog al gehoord, maar beelden zeggen weldegelijk meer dan woorden. Daarom zijn kwailiteitsvolle foto's van uiterst belang voor uw bedrijf. Niet alleen zien uw Social media platformen er aantrekkelijker uit, ook uw website kan enkel baat hebben bij mooie foto's.


Wij helpen u graag verder met het maken van passende foto's voor uw bedrijf.  

Werknemer in de kijker? Nieuwe bedrijfspanden? Nieuwe producten? Stuur ons gerust een berichtje voor uw project en we vliegen er in.


Fotografie

Basis foto's


Wij nemen graag de nodige foto's voor uw bedrijf. Gaande van foto's van uw werknemers tot foto's van uw nieuwe producten. Hebben jullie een speciaal project? Neem gerust contact met ons op,

Wij helpen u graag verder!

Standaard foto's


Het verschil met basisfoto's is de tijdsduur. Wanneer het standaardpakket genomen word fotograferen wij projecten die tot 4u tijd in beslag nemen. 

Hebben jullie een project die langer duurt? Neem gerust contact met ons op,

wij helpen u graag verder!

Evenement foto's


Organiseert uw bedrijf een evenement en willen jullie ook na het evenement terugblikken aan de hand van foto's? Wij komen graag langs. 85 euro per halve dag.

Duurt jullie evenement langer of heb je daar nog geen zicht op? Neem gerust contact met ons op, wij helpen u graag verder!

.